Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

21.605 lejre bírságolt a rendőrség egy fiatalembert és 780 napra felfüggesztette jogosítványát halmozott szabálysértés miatt

Őrizetbe vett a rendőrség egy 19 éves Bákó megyei fiatalembert, akire rekord méretű szankciót rótt ki több közlekedési szabálysértés elkövetése miatt.

A Bákó megyei rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint február 26-án a fiatalember nem volt hajlandó megállni a rendőrök szabályszerű jelzésére Răcăciuni településen, sőt, a rendőrök láttán beletaposott a gázba, jobbra-balra tekerte a kormányt, menetiránnyal szemben hajtott, súlyosan veszélyeztetve az utcán lévő embereket és járműveket.

A hatóságok kiderítették, hogy a sofőr 19 éves, răcăciuni-i illetőségű, az autónak pedig korábban felfüggesztették a forgalmi engedélyét; ráadásul a gépkocsira egy másik autó ideiglenes, 2020. április 2-ig érvényes rendszámát szerelték fel.

Az ellenőrzések során az is kiderült, hogy a fiatalembernek 2023. február 16-án már 120 napra felfüggesztették a járművezetői jogosítványát.

A fiatalembert március 6-án kerítették kézre és vették 24 órára őrizetbe. A halmozott szabálysértések miatt 21.605 lejes bírságot róttak ki rá, és 780 napra felfüggesztették a jogosítványát – közölte a Bákó megyei rendőrség.

Forrás: Agerpress

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek