Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Családi filmajánló hétvégére: Nagyfiúk

Szerintem nincsen lassan olyan ember a földön, aki ne látta volna a Nagyfiúk első, vagy második részét, esetleg mindkettőt. Ha te mégis közéjük tartozol, vagy úgy döntenél, hogy a vasárnap estédet feldobnád, akkor ezt a filmet csak ajánlani tudom! Kezdjük az első résszel!

Nemrégiben pillantottam meg a Netflixen, hogy felkerült a Grown Ups, vagy magyarul a Nagyfiúk első és második része is. Nagyon szeretem ezt a filmet, hihetetlenül szórakoztató, akárhányszor is láttam már, mindig tudok még nevetni a pihent vicceken!

A film lényege dióhéjban az, hogy nagyjából harminc évvel a középiskola befejeztével, az öt jóbarát találkozik, ugyanis elhunyt kedvenc kosárlabdaedzőjük. Már a film elején is megfigyelhető néhány sztereotípia, amit minden érettségi találkozóról mondanak. Mindenki többnek akar mutatkozni, mindenki a jobbik énjét veszi elő, de a film vége felé kiderül, hogy azért senkinek se olyan teljes az élete, mint ahogyan azt a film elején elmondták. A temetés után kibérelnek egy kis házat, és úgy döntenek, hogy ott töltenek néhány napot, együtt, valamint Duda edző hamvait szétszórják. Hihetetlenül szórakoztató dolgok történnek, legyen szó apa-fiú kapcsolatról, vagy akár a házastársiról, a lényeg, hogy kicsit mindannyian magunkra ismerünk a filmben.

Ha nincsen Netflix előfizetésed, az sem a világ vége, az interneten több online filmes oldalon fent van, egész jó minőségben!

Jó szórakotást!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek