Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Első randik, amelyekből tanulunk – Adél története

Itt az új év és Adél újabb élményeiről ír. Ezúttal az első randi(k)ról tudhatunk meg kulisszatitkokat.

Első randevú.

Első benyomás a képernyőn kívüliről. Egy ilyen helyzetre csakis kétféle képen tud reagálni az ember, vagy egyáltalán nem izgul vagy ellenkező esetben, nem bír magával.

Számomra nagyon ritka az első eset, mindig túlgondolás és idegeskedés a vége. 3 hónap alatt 4 megtörtént első randi és 2 lemondott első randi.

Azzal szeretném kezdeni kedves olvasó, hogy nem kell azért kimenni valakivel, mert csak kihívtak.

Ha nincs kedvünk, akkor nem kell erőltetni. De mégis mit várunk egy első randitól?

Mindenki mást.

Szerintem a legtöbb lány társam azt, hogy ne legyenek akward szünetek, egy olyan helyen talákozattok, ahol nem volt kedves élményed az exeddel, ne legyen komoly interjú feeling-je és még sorolhatnám.

Akkor most az a kérdés, hogy milyen legyen. Elmondom, hogyan képzeltem el én a randikat, amikre elmentem, de nagyon rosszul alakultak. Az első ilyen eset még kora ősszel volt, a levelek akkor kezdtek lehullani. Tudhattam volna, hogy nem az én hónapom ez. Első benyomásra minden rendben volt, addig a pillanatig, amíg ki nem derült valahogyan, hogy van barátnője, akivel éppen szakításon gondolkodnak. Nem jött, hogy elhiggyem, amit hallok. Neki barátnője? De akkor mégis mit keress itt, az asztal másik felén? Hogyan tudja olyan nyugodtan szürcsölgetni a teáját? Ekkor egyedüli dolog , amit ki tudtam mondani a számon ez volt: “Te nem vagy normális. Mit képzelsz magadról, hogy ezt csinálod azzal a lánnyal, akivel ki tudja mióta vagy együtt.” Most biztos azt gondoljátok, miért védem a lányt, akivel hancúrozik. Pontosan azért, mert tudom milyen, mikor a hátad mögött mással csal a “szerelmed”. Ennek a vége az lett, hogy hazudós pasi néven elkönyveltem örökre.

Megemlítésre kerül a következő eset is: Minden túl tökéletesnek tűnt a randi elején. Amikor megérkezett, a kínos csönd. Nem tudtam, mit kérdezek egy 5 percig tartó csönd után, mikor megszólalt a pici kerek asztal másik feléről.

Próbálkozott a nálam nem működő pick up line-al: “Olyan szép színű szemed van. Egyszerűen gyönyörű.” Ezután a mondat után pedig csak fokozódott a nem kellemes hangulat. Egy olyan kijelentést hallottam egy 22 éves fiútól, amire egyszerűen nem tudtam, hogyan reagáljak.

Kijelentette, hogy még soha nem volt barátnője. Na, de nem az az, ami kiborított, hanem az, ami ezután következett. Azt mormogta, hogy nem volt még randizni soha lánnyal. Itt kedves Adélnak 2 választási lehetősége volt: megmondhattam volna, hogy ez így nem működik nálam vagy azt, hogy ez teljesen normális. Természetesen nem akartam szegénynek összetörni a lelki világát, ezért az utóbbit választottam. Hazudtam. Nem tudtam őszinte lenni, megsérteni. Sajnos ő is el lett könyvelve, mert nem szeretnék többet első lenni senkinek.

A meg nem történt randiknak pedig az lett a következménye, hogy a srácoknak két hét múlva már csókolózós képük volt Instagramon. Túl gyors ez a világ…

Következésképen az utóbbi időben nem volt egy olyan találkozásom sem, ami megfogott volna, vagy jelentősége lett volna. Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki ilyen helyzetekbe kerül. Ezért is gondoltam, hogy megosztom veletek ezeket a gondolatokat. Biztos vagyok benne, hogy létezik az a valaki mindenkinek, akivel egy hullámhosszon van, aki megnevetetti és akivel borzasztóan jól fogja érezni magát. Szóval kedveseim, ne adjátok fel a reményt!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek