Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elérkezett az év legnagyobb akciókkal teli napja, a Black Friday, vagy magyar nevén Fekete Péntek. Úgy döntöttünk, hogy percről-percre követjük az eseményeket, videót is forgatunk és folyamatosan frissítjük a cikket a pénteki nap folyamán! Cikkünk folyamatosan frissül!

0:02: Elindította a iStyle elindította az akciókat!

Itt elérhetők az árleszállítások.

A következő termékek vannak leszállítva: MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch és kiegészítők.

1.) Macbook és iMacek :

A Macbook Air-ből az M1-es chippel ellátott gépek vannak leszállítva, nagyjából 700 lej kedvezménnyel. Ez eléggé jó deal-nek tűnik.

Macbook Prok-ból nem csak az M1-es chippel ellátott gépek vannak leszállítva, többségében a közepesen erős, 13 colos gépeket adják olcsóbban. Itt már akár 1000-2000 lej akciót is el lehet kapni.

iMacek terén egy nagyon jó dealt találtunk. Itt 3450 lej árleszállítást ad a cég a termékre.

2.) iPhonek:

A legújabb iPhone (tehát a 13-as széria) természetesen még nincsen leszállítva.

iPhone 12 Pro, 12 mini-re vannak leszállítva. Itt 400-600 lej árleszállítással lehet hazavinni a készülékeket.

Fontos: az iPhone 12 Pro MAX és sima 12 nincsen leszállítva.

3.) iPad:

Természetesen a legújabb iPad esetében nem kapunk árleszállítást, de a tavalyi 8-as szériát 50 lejjel olcsóbban adja az iStyle.

Az iPad Pro-k esetében (2020-as modellek) 300-400 lejjel olcsóbban juthatunk a tabletekhez!

4.) Apple Watch:

Meglepő, de teljesen érthető, hogy a 3. generációs órákra van a legnagyobb árengedmény, itt 100-150 lejes árleszállításról beszélhetünk.

5.) AirPods:

A legnagyobb árengedményt a 2. generációs AirPods-ra lehet kapni. 150 lej engedményt kapunk a sima töltődobozos fülesre és 300 lej kedvezményt a wireless-es dobozosra!

!!!FIGYELEM!!!

Észrevehető, hogy az iStyle az eredeti árhoz képest (tehát a füles megjelenésekor meghatározott ár) szállította le a füleseket. Aki egy ideje figyeli, hogy mennyibe kerül egy AirPods 2, az tudhatja, hogy gyakorlatilag 100 lejes árengedményt kaptunk a fülesekre, hiszen a sima töltődobozos általában 650 lej szokott lenni, míg a wireless-es nagyjából 850-900. Így még mindig jó deal a füles, csak fontos szem előtt tartani azt, hogy igazából mekkora is az árleszállítás.

06:45: Elkezdtük nézni az eMag oldalát, egyelőre még semmi hír a Fekete Péntekről:

A fejünkön is észrevehető, hogy még nagyon korán van…

10:30: Elkészült a villám videó, ahol beszámolunk a 2021-es Fekete Péntek eddigi felhozataláról:

13:30: Az eMAG is több online webáruházzal karöltve büntetést kapott a Fekete Péntekes árleszállítások miatt:

Sajnos a megbüntetett cégek nincsenek nevesítve, de azt lehet tudni, hogy több, mint 250.000 lej büntetésben részesültek. Hogy ez mennyire sok, vagy kevés, azt mindenkinek a saját képzelőerejére bízzuk.

17:30: Az eMAG a megelőző évektől eltérően, idén a Fekete Péntek “második kiadását”, avagy második hajráját!

Egyelőre a laptopok felhozatalának tekintetében nem lehet semmi változást észrevenni. Hiába írta ki a vállalat, hogy “második kör”, mert javarészt azokat a termékeket lehet fellelni az oldalon, amit a délelőtt folyamán nem sikerült nekik eladni.

Ha valaki televízióra vágyik, akkor jó hírem van, TV-ből hatalmas mennyiség és igencsak elfogadható áron, megfelelő méretű kedvezményekkel.

Végszó:

Lejárt a Fekete Péntek az eMAG-on, nagyon sokan vásároltak, de amint ez a cikkben is látható, eléggé unalmasra sikerült a 2021-es kiadása a rendezvénynek. Nagyon sok olyan akció volt, ami igazándiból nem is tekinthető akciónak, inkább csak parasztvakítás volt. A legtöbb igazán érdekes, vagy hasznos terméknek az ára nem volt leszállítva, így gyakorlatilag kicsit értelmetlen volt az egész.

Kezdem azt érezni, hogy a Black Friday kezd kifulladni itthon. Van mindig 1-2 termék, ami tényleg eléggé nagy kedvezménnyel vásárolható meg, de ezek általában olyan termékek, amelyek a kutyának se kellenek…

Köszönöm, hogy velem tartottatok, köszönöm az üzeneteket! A jövőben szeretnék még hasonló megmozdulásokat szervezni az Erdélyi Hangon!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek