Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A tavalyi évben is csináltunk már ehhez hasonlót. Végignéztük az összes menő, ismert oldalt Fekete Péntek alkalmával és megállapítjuk, hogy milyen a felhozatal. Idén is így teszünk!

FIGYELEM: AZ ALÁBBI OLDALAK KÖZÜL EGYIKKEL SEM ÁLL AZ ERDÉLYI HANG SEMMILYEN SZERZŐDÉSBEN. A CIKK A VÉLEMÉNYÜNKET FOGJA TÜKRÖZNI TELJES MÉRTÉKBEN.

Reggel 07:00: Szokásos várakozás!

Szokás szerint arra várunk, hogy elinduljon az eMag és a hozzá hasonló nagy, webáruházak. Szokás szerint nem tudni, hogy hánykor fog megtörni a jég.

07:13: Milyen oldalakat nézünk, figyelünk? (Még semmi nem indult el)

Természetesen az eMag a number 1, de ott van az iStyle, az F64 (=aki nem ismerné fotós-videós oldal), illetve a kezdetig igyekszünk elütni az időt azzal, hogy a már Fekete Pénteket ünneplő oldalakat figyeljük és nézzük.

Fashion Days-en egyelőre nem találtunk hatalmas árleszállításokat, de aki télire vagy netalán jövő nyárára szeretne valamit vásárolni, engedményes árakkal teheti ezt meg.

https://www.fashiondays.ro/p/geaca-cu-puf-pentru-drumetii-pack-go-barbati-jack-wolfskin-p5624186-2/

07:30: Nem bírjuk tovább, elmegyünk kávét főzni… Berobbantak az oldalak!

Elindult a Fekete Péntek az Emagon és az iStyle oldalán is. Első ránézésre az árengedmények nem hatalmasak, de éppen elegendőek ahhoz, hogy azokat megvásárold, amire szükséged van.

07:37: Legnagyobb fejtörés. Mi a rosszabb, a rossz Fekete Péntekes ajánlatok vagy az, hogy ez nem ösztönzi arra az embereket, hogy ész nélkül vásároljanak?

Az ajánlatokat gyorsan átfutva az az érzésünk támadt, hogy egyre bénábbak a Fekete Péntekek. Régebben a 20-30%-os árengedmények a belépőek voltak. Most gyakorlatilag ezek a jó dealek. Főleg az eMagon. Ők abszolút nem igyekeztek semmi hajmeresztővel. Ráadásul a vásárlókon is érződik az, hogy ez a Black Friday már nem “az” a BF, amit 2014-2016 körül gyomorgörccsel vártunk.

07:49: iStyle ajánlatai jók, csak nem győzöd pénzzel!

Meg kell hagyni, hogy az iStyle tényleg jó ajánlatokkal készült, hiszen egy MacBook Pro 14-est most gyakorlatilag 1000 lejjel olcsóbban tudsz megkaparintani. Ez pedig kitűnő lehetőség! Azonban fontos azt is észrevenni, hogy ilyen mennyiségű pénzt tényleg csak az tud kiadni, aki céltudatosan akar, akart vásárolni egy ilyen típusú gépet, csak a megfelelő pillanatot várta. Ez a megfelelő pillanat!

08:11: Most inkább AirPods-ot vagy Beatset vegyünk?

Felmerült a kérdés, hogy mit érdemes venni… Az egészen jó Beats Studio cirka 300 lejjel olcsóbb, mint a harmadik generációs AirPods. Helyes válasz nincsen, de ekkora árkülönbséget természetesen az Apple nem ér meg. (Főleg, hogy a Beats is ugyanazokat a funkciókat tudja és az is az Applehöz tartozik).

08:30: Nem fogynak az iPhonek…

Aki régebben is Black Fridayozott, az biztosan tudja, hogy az emberek pillanatokon belül lecsaptak a készülékekre. Idén (ez is) másként van. Valahogy nem fogynak az 1 terrás készülékek. Véletlen? Aligha.

08:44: Nagyban megy a hülyítés. Érdemes odafigyelni!

Bár az akciókról (kellene) szóljon ez a nap, meglehetősen sok olyat látni, hogy Super Pret, vagyis kitűnő ár/ajánlat. Sőt, úgy tűnhet, hogy most az Apple legújabb modelljét is akciósan vásárolhatod meg. Közben nem. Ez csak egy csali, amire eléggé könnyű ráharapni, ha nem vagyunk figyelmesek.

09:23: Érdemes figyelmesnek lenni, s esetleg az interneten keresgélni, mielőtt megvásárolunk valamit…

Ez a fotógép híresen menő (már az A jelzés is ezt bizonyítja), de híresen drága is. Nem a 4000 lejről van szó, ami azért sok pénznek számít, hanem arról, hogy csak gépházat kapunk, az objektív pedig alsó hangon is legalább ugyanennyibe fog kerülni.

13:34: Nem mind arany, ami fénylik!

Szerettünk volna vásárolni egy jó/jobb árban levő New Balancét, de kiderült, hogy 9 lej a kiszállítási díj a legközelebbi Easy Boxhoz.

16:35: Felvettünk Rolival egy videót és rájöttünk, hogy a Media Galaxy és a Flip.ro egészen jó dealekkel várja a vásárlókat!

Ez egy használt telefonokat forgalmazó weboldal, amely az eMag csoporthoz tartozik. Az árak meglepően barátságosak (érthető, hiszen különböző használt készülékeket forgalmaznak), ám most, hogy újra Fekete Péntek van, még barátságosabbak…

Természetesen nincsen új (deal) a nap alatt. A Media Galaxy talán picit jobb ajánlatokkal várja a vásárlókat, mint az eMag, de itt sem fogod azért eldobni az agyadat az árengedményektől.

21:02: Kikerült a legújabb YouTube videó a Fekete Péntekről!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek