Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Periszkópos kamera lehet a jövőbeli OnePlus 10 Ultra kamerája

Kína túl van a OnePlus 10 Pro bemutatóján, és a következő hónapokban a nyugati piacok is sorra kerülnek. Ám azzal, hogy a profi utótagot manapság középkategóriás cuccokra is ráaggatják, erejét vesztette a jelző, így a Pro+ mellett a Max és Ultra szócskák váltak a topkiszerelések elcsépelt szinonimájává.

A OnePlus is tartogat egy nagy dobást, és a TechInsider közölt egy formatervezési mintát, ami jó eséllyel a 10 Ultra hátlapi kamerarendszerét leplezi le, a normál és ultraszéles optikák alatt periszkópos zoomrendszerrel. A minta egyébként 2021 vége óta publikus, csak kevesen hitték, hogy a OnePlus ehhez a dizájnelvhez ragaszkodna, aztán megjött a 10 Pro valami hasonlóval.

Ez utóbbi a 91mobiles szerint maradni fog OxygenOS felületnél Android 12-es alapokon, amikor márciusban mifelénk releváns premiert kap. Érdemes viszont megemlíteni, hogy amióta az Oppo és a OnePlus egyesült, a két márka felülete rendkívül hasonló lett (és sokunk szerint rossz irányba változott), az újabb Never Settle mobilok pedig már ColorOS-el kaphatók Kínában.

Pár napja röppent aztán fel a hír a hamarosan végleg közössé váló UI-ról, ami a nem túl szerencsés H2OOS nevet kaphatja. Egyfelől ugye egy gyártói köntös nem operációs rendszer, másfelől pedig ez így, a fenti formában talán egy kicsit sok a kémiaórából. A jelző nyilván a rendszer fluiditására célozva, és kíváncsian várjuk, olvasóinknak milyen jobban csengő tippjei vannak a felület nevére. (forrás: Mobilaréna.hu)

Mivel az új OnePlusok annyira nem tudtak lenyűgözni, így nagy-nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal várom az Ultrát, hátha az majd leszakítja a fejünket!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek