Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jártál már valaha az Arkhai Scuplture Parkban Magyarfenesen? Azt se tudtad, hogy létezik?

Jó pár hónapig napi rendszerességgel jártam ki Magyarfenesre, de az igazat megvallva, nem is gondoltam volna, hogy a művészet és a kultúra számára ilyen fontos helynek (is) otthont ad a falu.

Az Arkhai park egy tipikus hipszter hely, ahol olyan emberekkel találkozhatsz, akik tényleg a művészetekhez nagyon közel állnak, érdeklődnek iránta, vagy éppen pártolói.

Sajnos én az esti filmvetítésre már nem tudtam maradni, de nagyon ígéretesen festett az egész berendezés (eddig csak egyszer voltam szabadtéri filmvetítésen… sajnos). Koradélután a pikniken ott volt a hely alapítója, Bartha Ernő is, aki nem sokat tétlenkedett, a rendezvény szervezőivel együtt hordta a rekesz vizeket az esti filmvetítésre. Csak egy pillanatra állt meg bemutatkozni, akkor viszont csillogó szemmel mesélt a parkról, amit ő alapított.

A kerti parti pont olyan volt, mint amilyenre az ember számított, vinettás-kenyér és szalámi, valamint jobbnál jobb habzó borok, valamint gulyás, mint a piknik elmaradhatatlan része.

A résztvevők jelentős része szereplő, rendező, esetleg marketing kommunikációs volt, tehát mindenképpen a kreatív iparághoz tartozott.

Jó volt ott leni, találkozni emberekkel, kicsit belekóstolni egy ilyen típusú rendezvény mögött meghúzódó beszélgetésekbe, találkozásokba.

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek