Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Újra megszervezik a XIV. Szakmai Napok – Business & Law Talksot

Idén ismét megszervezésre kerül a XIV. Szakmai Napok – Business & Law Talks szakmai konferencia. A Mikó Imre Jog- és Közgazdaságtudományi Szakkollégium tizenhárom éves múltra visszatekintő eseménye elsősorban az egyetemi hallgatókat szólítja meg, de eseményük nyitott minden korosztály számára. Célja a szakemberek és az érdeklődők közti kapcsolatteremtés és tudástranszfer, az aktuális nemzeti valamint nemzetközi gazdasági és jogi kérdések közös elemzésén keresztül.

Az idei, tizennegyedik kiadás az Embracing Change & Transormation (Szembesülés a változással és átalakulással) címmel startol el, a fejlődés és változás témáját járja körül különböző szakterületek kiemelkedő képviselőit megszólaltatva. A XIV. Szakmai Napok – Business & Law Talks előadói közt szerepelnek: Fatér Gyula az OTP BANK ROMANIA vezérigazgatója, Dr. Menyhárd Attila az ELTE Állam- és Jogtudományi karának tanára, Dr. Szász Levente, a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar dékánhelyettese, Dr. Varga Attila alkotmánybíró, W. Szabó Péter mesterséges intelligencia kutató és még sokan mások. A magyar és román nyelven zajló előadások keretein belül olyan gazdasági, politikai, jogi problémák kerülnek majd bemutatásra, megvitatásra, amelyekkel szemben a társadalomnak felkészültnek, előregondolkodónak és alkalmazkodónak kell lennie. Az előadások egymás után fognak zajlani, a program és az prezentációk nyelve hamarosan oldalunkon megtalálhatóak. Összesen tíz előadással várnak az érdeklődők!

Konferenciánk a tavalyihoz eltérően immár két napos rendezvény lesz, az előadások március 25-26-án fognak zajlani. A helyszín is megújul, ugyanis idén a Vallásszabadsági Házába várunk minden érdeklődőt. További részletek a Mikó Imre Szakkollégium https://www.facebook.com/mikoszakkoli és a Business Law Talks https://www.facebook.com/businessandlawtalks Facebook oldalain találhatóak.

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek