Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

US Open: selejtezőkből érkező teniszedző lesz Simona Halep ellenfele az első fordulóban

Selejtezőkből érkező teniszező lesz a hetedik helyen kiemelt Simona Halep ellenfele a US Open első fordulójában – derült ki a New Yorkban tartott csütörtöki sorsoláson.

A román sportoló tavaly a nyolcaddöntőig jutott Flushing Meadows. Az eddigi legjobb teljesítménye a 2015-ös elődöntő volt az év utolsó Grand Slam-tornájén.

Irina Begura nehéz feladat vár New Yorkban: a 32-ik kiemelt Elise Mertens lesz az első ellenfele. A belga teniszező ellen eddig háromszor lépett pályára, és mind a háromszor veszített.

Sorana Cîrstea a német Laura Siegemunddal csap össze az első fordulóban, a korábban egészségügyi gondokkal küszködő Gabriela Ruse pedig az ausztrál Daria Saville-lel.

A legnehezebb ellenfelet a román teniszezők közül a hosszú szünet után újra pályára lépő Jaqueline Cristian kapta: a második kiemelt észt Anett Kontaveitet kell legyőznie a második fordulóba jutásért.

Tavaly a US Open a román származású és brit színekben játszó Emma Răducanu nyerte. Az ő ellenfele az első fordulóban a francia Alize Cornet lesz.

Forrás: Agerpress

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek