Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A California Christmas – karácsonyi filmajánló 4. rész

A múlt hétvégén technikai okokból elmaradt a filmajánló, viszont világ pénzéért se hagynám ki az újabb filmajánlót. Ezúttal Kaliforniába repülünk egy karácsonyi történetet megnézni.

Joseph a gazdag anya gyerek, teljesen gondtalan életet él. Folyton csajozik, de egyik lányban sem találja meg azt, ami számára lényeges lenne, és a gondtalan élet számára nagy teher, hiszen ő maga se tudja, hogy mit akar az élettől.

Egy nap feladattal bízza meg az anyja, a városhoz közeli farm felvásárlását szeretné véghezvinni, ám a farm tulajdonosa nem akarja eladni a farmot. Joseph odalátogat, és beáll cselédnek, segíti a csinos farmerlányt hétköznapi feladataiban. Úgy gondolja, hogyha bizalmába férkőzik a lánynak, könnyebben fog menni a farm eladása, könnyebben fogja tudni meggyőzni a lányt erről.

Joseph tervei, ahogyan az a legtöbb karácsonyi filmben lenni szokott, nem teljesen úgy alakulnak, ahogyan ő azt eltervezte, és megszereti a lányt és a lány családját…

Könnyed, glamúros a film, ám számtalan vicces és megdöbbentő jelenet van benne, amin szerintem nagyon jól lehet szórakozni!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek