Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A legjobb fogások (melyek nem melléfogások) karácsonyra

A minap írtam egy cikket azokról a süteményekről, amelyek nekem a karácsonyt jelentik. Most a kedvenc fogásaimat mutatom be, hátha-hátha inspiráló lesz valaki számára. 🙂

Nem, nem kezdjük a töltött káposztával. Nem szeretem. Sorry. Jómagam sem tudom, hogy miért nem, gyakorlati összetűzésbe nem kerültünk, de akkor sem szeretem…

Ellemben a rakott csirkemellet kimondottan szeretem. 🙂 Anyukám mindig nagyon finomakat készít, amelyek nem mellesleg jól is néznek ki. Ezeket akár szenteste is fel lehet szolgálni, és akár nagyobb mennyiségben is könnyű elkészíteni!

Ha valami modernet, különlegeset szeretnél készíteni, akkor figyelmedbe ajánlom az Édes-savanyú csirkét ananásszal, hiszen ez az egyik legfinomabb, és legjobban kinéző kaja. Nem tudom, hogy miért tartalmaznak ezek a finom ételek embertelenül sok kalóriát, de úgy gondolom, hogy ez egy kiváló része lehet a karácsonyi traktának.

Ha szeretnél egy kicsit körülményesebb és bonyolultabb vacsorát, ebédet elkészíteni, akkor figyelmedbe ajánlom lazac céklaágyon-t. Nagyon ízletes és laktató étel. És látványos is.

Én ezt a három fogást találtam most a legjobbnak. Nálatok mi lesz szenteste az asztalon? 🙂

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek