Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Black Friday-ra érdemes készülni? Mire figyeljek oda?

Románia legnagyobb online vállalata, az eMAg, november 12-én, az az holnap tartja a Black Fridayt. Amint arra számítani lehet, számos vállalat követte őt, így például az iStyle, az AboutYou oldalán is pénteken lesz az a bizonyos Fekete Péntek…

Ahogyan mi azt tegnap már bejelentettük:

Holnap hajnalban már az interneten fogunk lógni, sőt már ma este éjszaka elindítjuk az élő cikket (ez egy olyan típusú cikk, ami folyamatosan frissítve lesz), amiben beszámolunk a különböző érdekességekről, dolgokról, amire érdemes odafigyelni.

Még azelőtt, hogy elkezdődne ez az őrület van néhány nagyon fontos tippünk:

1.) Tényleg csak azt vásárold meg, amire szükséged van!

Ezalatt azt értjük, hogy csak azért, hogy felhalmozzunk dolgokat, nem érdemes eszetlenül költekezni holnap. Ha akad olyan dolog, amit biztosan megvásárolnál magad számára, anélkül, hogy leárazások lennének (értsd: szükséged van rá)…

2.) Kompromisszum!

Fekete Pénteken az esetek túlnyomó többségében arról szól, hogy a cégek kiárusítják a felesleges termékeiket, azokat, amiktől megszabadulnának. Nem igazán szoktak olyan termékeket jelentősen leárazni, amelyek amúgy nagyon drágák lennének, és nemrég dobták csak őket piacra.

3.) Érdemes odafigyelni és jól szemügyre venni a leárazás mértékét:

Nagyon sokszor oda szokták írni a vállalatok, hogy “szuper ár”, de ez nem egyenlő azzal, hogy le is van árazva. Gyakran csak 100-200 lejjel áraznak le egy terméket, ebben az esetben azonban nem érdemes megvásárolni 10-20%-ot azért évközben is le szoktak a vállalatok engedni az árakból. Érdemes szemfülesnek lenni, ez nem egy jótékonysági ünnepség!

4.) Ha lehet inkább az üzletbe szállítsák ki a terméket, ne haza (főleg, ha nem tudsz rá karácsonyig várni…)

Sokszor ott csúszik el a Black Friday-es történet, hogy a futárcégek nem tudják időre kiszállítani a rendelt csomagot. Ilyenkor a futár szolgálat a hibás, nem a vállalat, ahonnan megrendelted a terméket.

5.) FIGYELD AZ ERDÉLYI HANGOT A FRISSÍTÉSEKÉRT!

Péter Roland munkatársunk Tamás Endrével közösen holnap hajnalban már a gép előtt fognak ülni és a videót fogják ezerrel forgatni. És persze ott az élő cikk is! Tartsatok velünk, reggel 7 órától várunk Benneteket!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek