Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ha te is utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást

Ráfordultunk karácsony hetére, ami igazából az egyik legszebb hete az évnek, ezzel párhuzamosan az egyik legsűrűbb hete is az évnek. Sütemények, ebédek, és ajándékvásárlások sorozata vár még sokunkra, én pedig úgy döntöttem, hogy adok nektek némi támpontot az ajándékvásárlásban!

Én is diák vagyok, így pontosan tudom, hogy mennyire nehéz diákbüdzsével menő ajándékokat venni. Azt is gondolom, hogy picit lehetetlen, hiszen 100 lej alatt csak olyan dolgokat találunk, amelyeket meg lehet enni, vagy valami hasonló, tehát fogyóanyagok. Mi pedig mindannyian valami mutatósat szeretnék adni, valami olyant, amivel igazán örömet tudunk okozni!

Zokni minden mennyiségben:

Régebben a zokni az egyik legszörnyűbb karácsonyi ajándék volt, ám mára ez is megváltozott! Annyi színes, mintás, menő zoknit találhatunk gyakorlatilag bárhol, hogy nehéz is kiválasztani, hogy melyik az igazi.

Színes zoknit tényleg nagyon olcsón tudunk vásárolni, és szerintem akár a szüleiknek, akár barátainknak, testvérünknek kitűnő ajándék!

Kiegészítők:

Nem muszáj minden esetben a legdrágább dolgot megvásárolni, néha elegendő, ha találunk ahhoz a drága dologhoz egy megfelelő kiegészítőt. Legyen szó okostelefonról, szép ruháról, a kiegészítők mindig fontosak. Ebben az esetben pedig, ha kreatívak vagyunk, akkor impozáns ajándékokat tudunk venni, viszonylagosan olcsón.

Könyv! Mert olvasni igenis jó:

Ugyan a könyvek elavultnak számítottak, szerintem lassan-lassan kezdenek újra trendik lenni. (És ezt nem csak azért mondom, mert bölcsész vagyok…). Főleg most, hogy gyakorlatilag csak a legszükségesebb dolgok miatt dughatjuk ki a lakásból az orrunkat, most a könyv egy igazi megváltó lehet. Szerintem mostanra az online rendeléseket teljesen el lehet felejteni, így azt ajánlom, hogy robogj be egy könyvesboltba, vagy egy antikváriumba, és vásárold meg a számodra legszimpatikusabbat!

Természetesen lehet eBook formátumban is venni valamit a másiknak, nem muszáj ez papíralapú legyen. Ilyenkor mindenképp figyelj, hogy a megfelelő könyvet vedd meg, a megfelelő formátumban.

Élményt is lehet ajándékozni!

Az egyik legjobb ötlet szerintem, ha nem csak fizikai dolgokat ajándékozunk egymásnak, hanem olyant is, amivel élményt tudunk a másiknak szerezni! Ez pedig hatványozottan igaz az idei évre, remélve, hogy 2021 jelentősen jobb lesz, érdemes körülnézni és színház, mozi, koncertjegyet ajándékozni egymás számára!

Ajándékutalvány?? Jöhet!

Emberek, 2020-at írunk! Régebben az ajándékkártya fogalma sci-fi számba tartozott, sokan azt hitték, hogy ezért külön fizetni kell, pedig dehogy. Én mára azt mondom, hogy az egyik legjobb ötlet, ha konkrét ötletek híján nem is tudod, hogy mit vegyél valakinek. Ez egyfajta lehetőség, hogy olyant vehessen a magának, amire eddig vagy sajnálta a pénzt, vagy egyszerűen azt gondolta, hogy igazándiból meg tud nélküle lenni. És nagyon megszoktam örvendeni egy-egy ajándékkártyának!

Így, hogy karácsonyi már tényleg csak 2-3 nap van hátra (attól függ, hogy te 24. karácsony-e már számodra), ezek a legegyszerűbben beszerezhető ajándékok, és a legbiztonságosabbak. Én azt mondom, hogy már ne bízzátok magatokat egyetlen futárszolgálatra sem, nagyon le vannak terhelve, és rizikós, hogy a kívánt csomag megérkezik-e Szentestére!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek