Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Még nem ért véget karácsony! Egyszerre két helyen, avagy az új hasonmás: The Princess Switch 2

Ha esetleg nem kaptál volna kedvedre valót a TV-s programban, akkor itt egy tuti jó Netflixes, ami kitűnő kikapcsolódási lehetőség karácsony alatt!

Ha még nem szeretnéd teljesen elengedni a karácsonyt, akkor itt a kitűnő lehetőség. Ez a film királynős, karácsonyi, mi kell más?

Az első rész érdekessége számunkra az volt, hogy Nagykárolyban, a kastélyban vették fel 2018 nyarán. A második rész ugyan nem a Nagykárolyi kastélyban játszódik, de pár másodperc erejéig feltűnik a második részben is.

Az első részben megismert Stacy de Novo, a cukrász, meg a jövendőbeli király felesége, Lady Margaret már az első részben helyet cseréltek, így történhetett meg az, hogy a király beleszeretett Stacy-be, illetve Margaret, végül beleszeret Stacy legjobb barátjába, Kevinbe.

Két év elteltével megváltoznak a dolgok, és Kevin és Margaret kapcsolata véget ér, ám Stacy-nek sikerül elcsalogatnia barátját Margaret koronázó ünnepségére.

Ugyan nem megy olyan gördülékenyen a koronázás, mint ahogyan azt elsőre mindenki elképzelte, de végül Margaret lesz az új király, és sikerül Kevinnel újra összejönniük.

Ugyan nekem a film első része jobban tetszett, részben azért, mert közelebb állt a szívemhez a helyszín, ahol játszódott, megéri megnézni a második részt is! Itt ugyan a táj nem annyira szép (szerintem), viszont a cselekmény egy picit izgalmasabb, és viccesebb, mint amilyen az az első részben volt.

A film mindkét része Netflixen elérhető, illetve az Online filmeken is!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek