Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyen leszállított termékeket találtam az idei Black Friday-en?

Péntek 13-án nem a legszerencsésebb dolog vásárolni, vagy bármit csinálni. Jó lenne egész nap az ágyban ülni, és nézni a plafont, nehogy a nyakunkba essen. Dehát pont mára esett a Fekete Péntek, így úgy döntöttem, hogy nem leszek babonás, hanem körbenézek az interneten, hogy mit is lehet találni jó árban ezen a jeles napon!

Elsősorban kiegészítőket néztem, és ruhákat, amelyekre szükségem lehet. Tudom, hogy furcsán hangzik, hiszen nem járunk el sehova, a legtöbb időt itthon, a négy fal között töltjük, de én még ilyen körülmények között is igyekszem a lehető legjobb formámat hozni, hiszen ellenkező esetben attól tartok, hogy reményvesztett és az senkinek se tenne jót…

Parfümöt ugyan nem szoktam minden esetben tenni magamra, de ennek érző lélek nem tudott ellenállni. Mindig is Burberry parfümről álmodtam, de nekem a parfümök 200 lej fölött már a drága kategória, így eddig nem volt lehetőségem igazán drága parfümöket kipróbálni. Tehát rendeltem egyet ebből, és ami boldogsággal töltött el, az az, hogy nem ez volt az egyedüli, hiszen hatalmas választék volt parfümökből azon az oldalon, ahol ezt vásároltam. (A főszerk.-el közös megegyezés alapján nem reklámozom az online shopokat, ahonnan vásároltam…)

Michelle Obamára példaképként tekintek, és mivel már hónapok óta vadászom magyarul ezt a könyvet (eddig sikertelenül), úgy döntöttem, hogy ennyi pénzt nekem mindenképpen megér, így megvettem.

Apukám arra tanított, hogy ne legyek önző, így neki is megrendeltem egy parfümöt. Férfi parfümök terén nem mozgok annyira otthonosan, de az YSL nem lehet mellélövés, és a parfüm nevét elnézve, ha az illata nem is, a felirat rajta mindenképpen fog neki tetszeni.

Régóta akartam egy hagyományos karórát, de eddig még nem találtam egyet se, ami tetszett volna. (Az alapelképzelés az volt, hogy összegyűjtök elég pénzt, és vásárolok magamnak egy Daniel Wellington órát, de végül rájöttem, hogy nekem azért annyi pénzt nem ér meg egy karóra). Viszont ez a Frederic Graff óra teljesen magával ragadott, és alig várom, hogy hordjam!

Ha már az életemet itthon töltöm, úgy döntöttem, hogy meglepem magam egy menő felsővel, ami kellően vastag, menő (ezzel simán beállítok online órára az egyetem is, ha kell). Tudom, hogy 200 lejt nem ért meg feltétlenül ez a szvetter/pulóver, de mivel abban reménykedem, hogy tartós lesz, így végül úgy döntöttem, hogy megéri ezalkalommal megvásárolni.

Hát elköltöttem egy valag pénzt (majdnem egyhavi ösztöndíjamat), de úgy éreztem, hogy ennyit megérdemelek, lévén, hogy egész évben a tömbházban ültem, és innen szemléltem az életet. Ti mit vásároltatok?

Remélem mindenki kapott magának valami hasznosat!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek