Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Összegyűjtöttünk pár nagyon furcsa újévi fogadalmat

A tegnapi újévi fogadalmakról szóló cikkünk után úgy gondoltuk, hogy érdemes lenne összegyűjteni a legfurcsább fogadalmakat is. Figyelem! Semmit sem szabad komolyan venni!

Sok helyen feltűntek mostanában a legfurcsább új évi fogadalmak, és annyi van belőlük a 2021-es évre, hogy lassan egy regényt lehetne írni. Én pedig ezekből csak pár viccesebbet, meghökkentőbbet választottam ki.

1.) El akarok tévedni, anélkül, hogy bármilyen segítséget kérnék Siritől vagy a GPS-től.

Tessék? Ez most komoly? Mióta menő eltévedni? Nekem azt mondták, hogy akkor téved el az ember, ha valami nem jól sikerül, nem tudja az útirányt, stb. Én őszintén nem értem ezt a trendet, ami nemrég jelent csak meg. Újabban nagyon divatos lett eltévedni, és erről utána időtlen időkig mesélni, hogy mennyire jó is volt az. Pedig szerintem egyáltalán nem jó kiszolgáltatottnak lenni adott esetben. Jó hírem van, én akkor is el tudok tévedni, ha nem akarok.

2.) Checkolni a bejegyzéseimet, mielőtt posztolom őket a közösségi oldalakra!

Ez egy fokkal hasznosabb fogadalom, főleg, ha egyfolytában közléskényszerben szenvedünk. Márpedig abban szenvedünk. A technológia adta lehetőségeknek köszönhetően már-már minden telefonon bekapcsolhatjuk a prediktív szövegírást, vagyis a telefonunk kijavítja, ékezetet tesz elírt, elhibázott szavainkra. Igen ám, csak gyakran megesik, hogy ő is eltátja a száját, és a mostból könnyen rittyent nekünk egy fost (megtörtént eset…), ami annyira nem bulis, amikor pár másodperc múlva a fél világ rajtad röhög (és ez a jobbik eset…). Szóval mindig fussátok át azt a pár szót/mondatot, amit kitesztek közszemlére!

3.) Leszoktatni a gyereket a homokevésről.

Kell ennél több? Szerintem ez a kijelentés magáért beszél.

4.) Többször kimosni a melltartómat.

Ez is fontos, ne hanyagoljátok!

5.) Fogadom, hogy soha többet nem fogadok újévi fogadalmat!

Ez érthető, hiszen sokszor kész katasztrófába torkollik az újévi fogadalom, és pont az ellenkező hatást érjük el vele.

6.) Megtanulni egy menő partitrükköt!

Reméljük, hogy 2021-ben erre is sor fog kerülni, sőt én abban reménykedem, hogy lesz majd lehetőség ennek a partitrükknek a bemutatására is.

7) Nem csak melegítőben járni.

De nem a kényelem a legfontosabb? 2021-ben jöjjön már a változás, mehessünk már vissza az életbe.

8.) Többet lehetőleg nem rányitni a szüleimre zuhanyzás közben…

Ehhez is sok szerencsét kívánok! Valószínűleg ezzel mindkettőtöknek megspóroltok pár nagyon kellemetlen pillanatot, órát, napot, hetet…

9.) Megtanulni viccet mondani, és persze viccesnek lenni!

Ez egy igazán szép elhatározás, a kérdésem csak az, hogy ez tanulható? Ha igen, akkor szerintem szóljatok nekem is!

10.) Integetni a kereszteződésben a többi autósnak!

Lehet, hogy ennek a többi autós annyira nem fog örvendeni, hogy ahelyett, hogy haladnál, elkezdesz nekik integetni… Főleg Kolozsváron. Itt lehet, hogy félre is fogják érteni, és nem integetésnek fogják látni, hanem beintésnek. De egy próbát megér!

10+1) Annyival több vizet inni, hogy óránként elmehessek pisilni!

Ez már az unalom jele? Biztosan! De a napi két liter folyadék fontos azért!

Remélem, hogy nektek azért ennél egy fokkal hasznosabb és értelmesebb fogadalmaitok vannak a 2023-as évre! Bármi is legyen az, kívánom, hogy sikerüljön!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek