Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A legjobb karácsonyi reklámok, amelyek túlmutatnak a reklámozott márkán

Az ünnep közeledtével egyre több reklám jelenik meg, ami arra buzdít, hogy ne csak lélekben, hanem értékben is gazdag legyen a karácsonyunk. Most összegyűjtöttem párat a kedvenc reklámaim közül!

A fő szempont számomra az volt, hogy ne csak a terméket lássuk egész végig (vagy a szolgáltatást), hanem legyen eköré egy sztori felépítve, és élvezetes, vicces, esetleg elgondolkodtató legyen. A lényeg, hogy mindenképpen váltson ki valamilyen érzelmeket belőlünk.

Az idei NAGY kedvenc:

Szerintem lassan nincsen olyan ember az országban, aki ne látta volna ezt a reklámot. Legalábbis nekem több ismerősöm is megosztotta a Facebookon.

Most, hogy sajnos egyre többen betegednek meg, ez a reklám tényleg a karácsony igazi értelmére hívja fel a figyelmünket, és segít abban, hogy megértsük, hiába van az asztal gyönyörűen megterítve, hiába van hatalmas karácsonyfa a szoba közepén, ha azok akiket szeretünk, nincsenek velünk, az egész nem ér semmit.

Reklám azokról, akiket mostanában tényleg úgy várunk, mint az angyalt!

Az idei év legnagyobb hősei egyértelműen az orvosok, és azok, akik emberi életeket mentettek, vagy tettek jobbá, de én azért nagyon nagy hősöknek tartom idén a futárokat is. Ők voltak azok, akik mindent megtettek értünk, és sok alkalommal (még ha késve is néha) elhozták azt, amire vágytunk.

Ne legyenek illúzióink, a karácsony előtti időszak tényleg ilyen!

Szerintem az elmúlt pár napban (vagy az elkövetkezendő pár napban) mindannyian átéltük már a reklámban szereplő érzést! Sajnos az idegeskedés, és a folyamatos hajtás, karácsony előtt különösen előjön, hogy minden készen legyen, vagy meg legyen vásárolva az Ünnepre.

A Coca-Cola karácsonyi reklámja idén is a legjobb reklámok közé tartozik:

Szerintem bátran kijelenthetem, hogy a legjobb reklámok egyik minden évben a Coca-Cola reklámja. Minden évben úgy mutatja be a karácsonyt, mint a szeretet ünnepét, és reklámjaiban végig ez is van a középpontban. És ez természetesen idén sincsen másként!

Reklám a család fontosságáról:

Ez az Edeka reklám már öt éves, viszont nem telik úgy el karácsony, hogy ne nézném meg. Nagyon elgondolkodtató, és mondanivalója örökké aktuális marad!

Oszd meg, ha tetszik az írás!

Facebook kommentek